سوئیچ PoE یکی از تجهیزات مهم شبکه در شبکه های محلی (LAN) است. اگر می خواهید بدانید سوئیچ شبکه poe چیست، چه مزایایی دارد و چرا باعث افزایش کارایی در شبکه ها شده است، این مقاله را مطالعه کنید.
در این بخش، قبل از بررسی کاربرد سوییچ PoE در شبکه، بخش های اساسی و مهم آن را تعریف می کنیم.
PoE چیست؟ (Power over Ethernet)
فناوری Power over Ethernet برای ارسال همزمان اطلاعات و برق از طریق کابل های اترنت استفاده می شود. برق با سیگنال های اطلاعات داخل کابل اترنت تداخلی ندارد. هر کابل دارای یک کانکتور RJ45 در هر دو سر خود و هر کانکتور دارای هشت سیم و هشت پین است که به کابل ها متصل می شوند. هنگامی که کابل ها سیگنال های الکتریکی را ارسال می کنند، میدان الکترومغناطیسی از یک جفت سیم بر سیگنال های سایر سیم ها تأثیر می گذارد، که به آن تداخل می گویند.
بنابراین برای جلوگیری از تداخل، سیم ها به اندازه هم به یکدیگر پیچ خورده اند و در جفت های رنگ ثابت و راه راه قرار گرفته اند. برخی از این جفت های پیچ خورده برای انتقال دیتا استفاده می شوند، در حالی که برخی دیگر برای دریافت دیتا به کار گرفته می شوند. این جفت های پیچ خورده دو نوع هستند: جفتهای پیچ خورده حفاظت شده (FTP) و جفت های پیچ خورده حفاظت نشده (UTP/STP).
به دلیل ارسال برق توسط PoE، کابل باید مسی، با طولی کوتاه تر از ۱۰۰ متر و Cat5e یا بهتر باشد. Cat5e چیست؟ Cat شکل کوتاه شده «category» برای کابل های مسی است که ضخامت سیم، تعداد جفت ها (۲ جفت یا ۴ جفت) و میزان محکمی پیچش هر جفت را مشخص می کند. برای درک اینکه چرا کابل باید Cat5e یا بهتر باشد جدول زیر را مشاهده کنید.
جهت مطالعه بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله بررسی انواع پورت سوئیچ اترنت + مقایسه پورت RJ45 و SFP مراجعه کنید.
سوئیچ شبکه چیست؟
سوئیچ شبکه یکی از دستگاه های ارتباطی در شبکه های محلی (LAN) می باشد که کامپیوترها، پرینترها، دوربین های IP، دوربین های امنیتی با سرعت بالا، تبلت ها، تلفن های VOIP و دستگاه های WAPs را به یکدیگر متصل می کند. یک شبکه محلی بدون سوئیچ را تصور کنید، در چنین شرایطی همه دستگاه ها اطلاعات را به طور همزمان ارسال و دریافت می کنند، ممکن است اطلاعات از بین بروند، به دستگاه اشتباهی ارسال شوند یا با تاخیر به مقصد برسند.
برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، باید یک سوئیچ شبکه را در مسیر دستگاه ها قرار دهید تا سوئیچ بتواند اطلاعات را بین دستگاه ها به صورت سازمان یافته و منظم منتقل کند.
سوئیچ PoE چیست؟
سوئیچ PoE نوعی سوئیچ شبکه است که از فناوری PoE پشتیبانی می کند. هنگامی که تجهیزات شبکه به یک سوئیچ PoE متصل می شوند، سوئیچ سازگاری آن دستگاه ها را با PoE بررسی می کند.
دستگاه هایی که از فناوری PoE پشتیبانی می کنند به سطوح ولتاژ متفاوتی نیاز دارند. به عنوان مثال، دستگاه های PoE با ولتاژ پایین شامل دوربین های مداربسته ساده، تبلت ها، تلفن های VOIP و دستگاه های WAPs هستند. دستگاه های PoE با ولتاژ بالا نیز شامل دوربین های امنیتی HD با سرعت بالا، LCD و لپ تاپ ها هستند.
نحوه انتقال اطلاعات توسط سوییچ PoE
تصور کنید در شبکه ی محلی (LAN) شما چهار پرینتر وجود دارد و می خواهید یک فایل پرینت را فقط به یکی از این چهار پرینتر ارسال کنید.
چگونه کامپیوتر شما می فهمد که اطلاعات را به کدام دستگاه ارسال کند؟ هر دستگاه آدرس مخصوص خود را دارد. در شبکه های LAN، هر دستگاه دارای دو آدرس است: آدرس MAC و آدرس IP.
MAC آدرس چیست و چه زمانی استفاده می شود؟
Media Access Control یا به اختصار MAC، آدرس های لایه ۲ هستند. سازنده به طور دائم یک آدرس MAC، که به عنوان burned-in address (آدرس سوخته) نیز شناخته می شود به دستگاه اختصاص می دهد. مک آدرس تحت هیچ شرایطی قابل تغییر نیست و هنگامی که دستگاه ها در یک بخش شبکه محلی نیاز به ارتباط با یکدیگر دارند، استفاده می شود.
سوئیچ PoE نیز در لایه ۲ قرار دارد و از آدرس های MAC برای انتقال اطلاعات بین دستگاه ها استفاده می کنند.
IP آدرس چیست و چه زمانی استفاده می شود؟
آی پی آدرس ها نیز مانند مک آدرس ها هنگامی که دستگاه ها به برقراری ارتباط با یکدیگر نیاز دارند، استفاده می شوند و به ما این امکان را می دهند تا با دستگاه های موجود در بخش LAN به صورت متفاوتی ارتباط برقرار کنیم.
مزایای استفاده از سوئیچ PoE نسبت به سوئیچ معمولی چیست؟
سوئیچ های PoE یک راه عالی برای دسترسی به فرصت های بی پایان اتصالات شبکه هستند. سوییچ PoE گزینه ای است که نه تنها کارهای شما را آسان می کند بلکه شما را از شر کابل های مزاحم رها می کند.
مزایای استفاده از سوئیچ های PoE نسبت به سوئیچ های معمولی
کاهش هزینه نصب
بهترین ویژگی در مورد سوئیچ های PoE این است که نسبت به سوئیچ های معمولی نصب آنها نسبتاً آسان تر و سریع تر است. شما می توانید سوئیچ های PoE را بدون نیاز به نصب همزمان کابل های برق و دستگاه های شبکه به راحتی نصب کنید. سوییچ PoE یک گزینه مقرون به صرفه است که هیچ هزینه اضافی برای شما ندارد.
مدیریت از راه دور (Remote Management)
سوئیچ های PoE به دلیل عملکرد عالی شان شناخته شده اند. بسیاری از مواقع، افراد از سوئیچ های PoE برای ترکیب سیستم های سخت افزاری پیشرفته و برنامه های نرم افزاری استفاده می کنند. با استفاده از سوئیچ های PoE، امکان سریع ترین سازگاری با محیط های به روزشده و حفظ امنیت شبکه بدون مشکل فراهم می شود.
بهترین ویژگی سوئیچ های PoE وجود حسگر خودکار است. اکثر سوئیچ های PoE موجود در بازار قابلیت حسگری دارند که دستگاه های متصل و سازگاری آن ها با اتصالات شبکه را تشخیص می دهند.
همچنین سوئیچ های PoE وظایف پیکربندی را به میزان زیادی کاهش می دهند، که این ویژگی به شما قابلیت مدیریت بیشتری در امور می دهد.
نصب و استقرار آسان
یکی از بهترین ویژگی های سوئیچ های PoE این است که برای شما مجموعه ای کامل تر از گزینه ها برای موقعیت دهی موثر دستگاه های مختلف فراهم می کند. کاربران نیازی به انجام مراحل نصب پریز برق مجاور ندارند. در عوض، کاربران سوئیچهای PoE را در جایی که دسترسی بیشتری دارند، قرار می دهند.
ایمنی بهتر
PoE به عنوان یک فناوری معروف به ارائه ویژگی های امنیتی بهتر به کاربران شناخته شده است. این سوئیچ ها از شما در برابر خطرات پیش بینی نشده محافظت می کنند. با وجود این سوییچ دیگر جایی برای نگرانی در مورد خرابی اجزای گران قیمت شبکه شما باقی نمی ماند زیرا چنین خساراتی معمولا به علت وجود کابل های زیاد یا عملکرد نامناسب سیستم به دلیل توان پایین رخ میدهد که سوئیچ PoE چنین مشکلاتی را ندارد.
توسعه پذیری فوق العاده
سوئیچ PoE به مراتب قابلیت توسعه بیشتری نسبت به سوئیچ های شبکه معمولی دارد. شما می توانید اتصالات شبکه را با استفاده از PoE به طور کارآمد توزیع کرده و سوئیچ های معمولی را برای اطمینان از عملکرد کامل برخی از اجزای قدیمی با تجهیزات جدید ادغام کنید.
رفرنس ها:
- وب سایت omnitron-systems
نکته مهم و کلیدی
سپردن مدیریت سرورها به افراد کاردان نکته کلیدی ای است که همواره بر آن تاکید خواهیم داشت. وقتی می گوییم مدیریت سرور زمان بر است می توانید به ما اعتماد کنید چرا که تخصص و تجربه ما گواهی بر این موضوع می باشد. آیا ترجیح نمی دهید روی ارائه تخصص اصلی خود به مشتریانتان تمرکز کنید و مسائل فنی را به متخصصان ما بسپارید؟ ارائه دهندگان خدمات مدیریت سرور مدت زمان وقفه و از کار افتادگی شرکت را کاهش می دهند، امنیت سرور و پشتیبان گیری از داده ها را تضمین می کنند و می توانند متناسب با نیازهای شرکت شما خدماتشان را شخصی سازی کنند.
*فهرست مطالب :
مقالات مرتبط
هیچ مقاله ی مرتبطی یافت نشد
بازتاب: مقایسه سوئیچ Managed و Unmanaged : کدام مدل مناسب سازمان شماست؟